lørdag 10. januar 2015

Laget Kirke SjømannskirkeTorsdag 15. januar kl. 1900.


Sjømannsprest Steinar Tverrli skal vise film,
bilder og fortelle om Sjømannskirkens 150 årige historie. Lokale innslag blir det også.På orgelkrakken/pianoet sitter Hans van der Meijden. Det blir kaffe og vafler. En kveld utenom det vanlige.
Sjømannsprest: Steinar Tverrli
Organist: Hans van der Meijden
Ellers medvirker sogneprest Robert Knudsen, Anne Klara Thorsen med flere.
Vi ønsker alle velkommen!
Hilsen Anne Klara
_________________________________________________________________

Sjømannskirken

 Førstkommende torsdag blir det Sjømannskirke i Laget kirke. Sjømannsprest Steinar Tverrli
kommer og forteller om sjømannskirkens 150 årige historie. Det blir film, bilder og lokalinnslag og selvfølgelig vafler.
Tverrli sier:" I Sjømannskirkens jubileumsår og videre framover har vi et mål om å besøke så mange menigheter i bispedømmet som mulig. Dette for å stadfeste vårt nære bånd til verden. Vi tror jubileumsforedraget har en bred interesse. Foredraget omfatter smakebiter fra menighetene og vårt offisielle oppdrag som menighetenes forlengede arm ut i den vidstrakte krigshistorie, sjøfartshistorie og tilblivelsen av den moderne velferdsstaten. Og ikke minst en unik periode i Norges historie, med blant annet foreningshistorie, kvinnehistorie, innblikk i en vital organisasjon på 150 år som ikke bare ser seg tilbake, men som også går og inviterte Steinar Tverrli til Laget. Der blir det garantert en flott kveld hvor en kan minnes med liv og lyst i gang med de neste 150 årene."

Anne Klara Thorsen har i sin tid til sjøs besøkt mange sjømannskirker. Hun grep muligheten og inviterte Steinar Tverrli til Laget. Der blir det garantert en flott kveld hvor en kan minnes en tid som har vært og se framover for Sjømannskirken - Norsk Kirke i Utlandet. Det blir også litt sang og orgelbrus i tillegg til de for sjømannskirkens så berømte vafler.
fratho

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar