Idrettsbygget


LagetIL.jpg

Idrettsbygget - trimbidrag og regler
Laget Idrettslag


Priser (oppdatert13. nov 2019):
Per kalendermåned:
250,-*
*Må være medlem
6 måneder
950,-*
*Må være medlem.
**Følger kalenderår (januar-juli / juli-januar)
12 måneder
1500,-*
*Må være medlem. **Følger kalenderår (januar-januar)Årsmøtet 2016 vedtok følgende betingelser (fortsatt gjeldende):
 • Det kreves aktivt medlemskap eller familie-medlemskap for å få medlems-pris på tilgang til idrettsbygget og treningstilbud.
 • Det kreves aktivt- eller familiemedlemskap for å betale måneds, halvårs- og helårsbidrag.
 
Prøvetrening
Ønsker du å prøve ut utstyret og fasilitetene på idrettsbygget, tillater vi 2 treninger før man må betale. Prøvetrening avtales med Svein (91770758) eller Anette (95273672). Man kan også delta 2 ganger på fellestreningene våre, som prøvetrening; se aktivitetsplan for tidspunkter.
NB: På tidspunktene for de faste fellestreningene er det ikke tilgang for egentrening, da bygget og utstyret er forbeholdt gruppetimene.


Medlemskontigent
Aktivt medlemskap i Laget IL koster 250,- per år, familiemedlemskap koster fra kr 350,- per år. D.v.s. at hovedmedlem i husstanden koster 250,-, og utover det koster hvert enkelt ytterligere medlem i husstanden 100,-. Ved flere aktive medlemskap i samme husstand, endrer vi automatisk medlemskapet til familiemedlem. Har du spørsmål til ditt medlemskap, eller ønsker å endre det, ta kontakt med Reidunn på epost: reidunn.kaddeberg@gmail.com eller tlf 95053653.
 
Registrere tilgang og betalingsbetingelser
For å registrere din tilgang til idrettsbygget, trenger vi følgende informasjon:  Fullt navn, mobilnummer (som skal brukes til å låse opp døren), epostadresse, type medlemskap, fødselsdato (DD.MM.ÅÅ) og adresse. Dette sendes til Anette på epost: anette_s_85@yahoo.no /tlf 95273672, eller til Reidunn på epost reidunn.kaddeberg@gmail.com /tlf 95053653. Ved registrering velger du om du vil ha faktura tilsendt (post eller epost), eller om du vil gjøre betaling direkte til konto: 2801.36.72743. Merk da betalingen med navn. Ved registrert betaling vil du få en bekreftelse på SMS om tilgang til bygget.
**Helårs-og halvårs tilgang gjelder alltid fra nyttår eller f.o.m. juli (vi følger kalenderår).
 
Allerede registrert?
Alle som er registrerte hel-og halvårs brukere av idrettsbygget, vil automatisk få tilsendt ny faktura for fornyelse av tilgang i forkant av at tilgangen utløper. Tilgangen blir fornyet så snart betalingen er registrert. Manglende betaling ansees som ikke ønskelig med fornyelse, og tilgangen stenges.


Samarbeid med Hope IL og Gjeving IL
Har du betalt aktivt- eller familiemedlemskap i et av ovennevnte idrettslag, vil du også få mulighet til å benytte treningstilbudet vårt til samme priser. Kontakt kasserer eller annet styremedlem i ditt idrettslag for å sende bekreftelse på ditt medlemskap til oss. Det kan meldes til Reidunn (reidunn.kaddeberg@gmail.com).


Ordensregler for bruk av idrettsbygget

Det forventes at alle brukere bidrar til å holde orden på bygget.

 • Bruk kun innesko i treningssalen (de må være rene).

 • Det er ikke tillatt å oppbevare private eiendeler på bygget.
Ta derfor med deg tingene dine ut av bygget når du er ferdig på trening (håndklær, flasker, klær etc.), ellers vil det bli kastet...
Skohyllen i gangen er ment til å brukes til utesko mens man er inne og trener - ikke sett igjen treningsskoene dine her (ta de også med deg hjem).

 • Apparatene er ikke for barn! De kan skade seg.

 • Desinfiser og tørk av apparater etter bruk.

 • Bruker du dusjen, så rydd etter deg.

 • Termostater skal ikke stilles opp.

 • Blir noe ødelagt, så gi beskjed til Harry (95 33 01 71).

 • Forlat bygget slik det var da du kom, og ta gjerne litt ekstra ansvar på hygiene når det trengs. Rydd på plass utstyr etter bruk!

 • Kjenn etter at utgangsdøra er låst når du går.

Vi ønsker at bygget skal være i god stand og til glede for oss i mange år fremover!

VELKOMMEN TILBAKE!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar