lørdag 6. juli 2024

Overraskende gave på Basaren 2024


Under basaren tok Frank Thorsen overraskende ordet på vegne av Laget og Songe fiskerlag. Han opplyste at fiskerlaget ble lagt ned, da det er opprettet et nytt fiskerlag for hele vassdraget. Ved nedlegging hadde de en konto å rydde opp i. Da ble det på årsmøte å donere 30.000 kr til velforeningene i henholdsvis Laget og Songe.

Leder John Henrik tok sammen med Katrine imot den store sjekken og takket for denne overraskende, men kjærkommende midler.   

Seansen ble sett av noen av de rekordmange mennesker fant turen til Laget på fredagskvelden til tross for et lunefullt sommervær. Det ble parkert biler langs veien for å få plass (og det kan vi ikke huske har skjedd før). Anslaget er flere hundre hoder tok turen innom, så grillgutta hadde en travel kveld, det var kø i kiosk, ved basarbord og luftgevær skytingen.

Populært var det også grave etter etter "gull" og ta seg en traktor tur. Gråtass var dessverre for dagen ikke helt i form (og hadde måttet ta seg en helsereise til Danmark) men hadde sendt et grønt barnebarn og henger med regnfrakk for å sørge for det ble tur.

Kvelden ble som kjent avsluttet med at alle basargevinstene fant sine heldige vinnere, samt at vinnere av natursti, pilkast og skyting ble premiert.

Heldig er også Laget Vel og Laget Idrettslag som gjennom dette arrangementet får midler til sitt lokale frivillighetsarbeid. Foreningen har som kjent ingen kommunale bygg eller annen vesentlig støtte for å drive sin virksomhet eller drift og vedlikehold av sine tre bygg. 

Så tusen takk til alle som har bidratt med gevinster, til forberedelse, gjennomføring og deltagelse i det (som til tross noen få regndråper) ble en flott kveld! 
  


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar