onsdag 2. oktober 2013

Dametrim


DAMETRIM!

Damer! Frem med trikot, svettebånd og leggvarmere, nå blir det endelig dametrim i Laget!

 Oppstart: torsdag 10. oktober kl 20.00-21.30

 Tid: blir avtalt nærmere på første trening

 Sted: Skolen i Laget

 Utstyr: Ta med egen treningsmatte, drikke og innesko (eller sko med lys såle)

--------------------------------------------------

 Vi ønsker at treningen skal være uhøytidelig, moro og sosial. Det vil være fokus på forskjellige styrkeøvelser som kan tilpasses ulike nivåer. Her skal det være noe for alle! Vi arbeider mye med kjernemuskulatur som er bra for oss damer (rygg, mage, hofter, rumpe og lår.)

 I tillegg bruker vi plassen så godt vi kan, og har litt intervall/kondisjonstrening.


Stikkord til treningen: God gammeldags sirkeltrening, pilates, zumba, yoga, intervall gjennom lek og små stafetter, klassiske enkle styrkeøvelser -både alene og sammen med andre. Masse gøy vi kan gjøre! Kanskje du vil bidra med noe også?

 

 Jeg (Guro) har drevet med mye trening av forskjellig art opp igjennom, men har ingen bakgrunn som instruktør. Så dette er veldig spennende for meg! Men jeg tenker at vi føler oss frem sammen, og at det kun finnes bra damer i Laget, så dette må jo bli vellykket;)

Treningsmatte kan kjøpes på sportsbutikker til ulike priser, Coop OBS, Europris, Biltema... Tykkelse velger du selv, men betonggulvet er hardt og litt kaldt.

 Jeg trenger hjelp av dere til å få med alle de som har lyst til å trene med oss. Derfor er det laget en egen facebookgruppe. Så er du på facebook, legg deg til gruppa!

 Hvis du har noen ønsker til øvelser, spørsmål eller ideer, må du gjerne kontakte Guro her, på tlf. eller banke på i Kilen:)

Håper vi sees! Ikkje vær flau!

Guro Kåsa Songe
 93685308

 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar