torsdag 25. august 2011

Valg 2011

Det nærmer seg valg - nærmere bestemt kommunestyre- og fylkestingsvalget 2011. Datoen er 12.september, og klubbhuset er da åpent for stemmeavgivning kl 10-13 og 17-20. Vi oppfordrer selvfølgelig alle til å møte opp og bruke stemmeretten sin!
Vi er dessuten så heldige at vi har flere i bygda som er litt over gjennomsnittet politisk engasjerte og som til og med står på valglistene til ulike parti. Derfor tenkte vi at de av våre lokale politikere som ønsker det, kan få benytte denne siden som kanal til å spre sitt budskap til bygda. Ønsker dere å benytte dette tilbudet, sender dere en mail til: lagsida.valg@blogger.com, hvor dere kort presenterer dere og partiet, og gjerne hvilke saker dere er spesielt engasjerte i - eller rett og slett, hvorfor skal vi i Laget stemme på nettopp dere? (Korrigering: Merk at hvis du har vedlegg eller bilder i e-posten, så kan meldingen forsvinne på vei til bloggen, kopier i så fall Ellen -  ellenjhf@gmail.com, for sikkerhetsskyld). Hvis noen ønsker å kommentere eventuelle innlegg og meninger, så skal det være mulig å bruke kommentarfeltet.
Lagsida har mange faste lesere. Antall sidevisninger forrige måned var over 550, og det til tross for sommerferie uten særlig aktivitet på bloggen.. Og på facebook har vi snart 80 stykker som "liker" bloggen og dermed får melding på nyhetssiden sin hver gang det er publisert et nytt innlegg, men ifølge statistikkene er antall aktive følgere på facebook nesten dobbelt så mange. Så her kan det være mulig å nå frem til en del velgere.
Godt Valg!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar