lørdag 13. august 2011

fartsdumperFlere har allerede kommentert at vi endelig har fått to fartsdumper i Laget. Vil nok si vi var ganske skuffet over størrelsen på humpene. Men dette er visst standard i en 50 sone. Vi kommer til å følge opp denne saken, men også trafikksikkerhet generelt gjennom Laget. Vi ser en sterk økning av trafikk, og ønsker at folk skal kunne ferdes uten å være engstlig.Fortsett gjerne med innspill på facebook. Vi leser alle innlegg.

Ellers kan vi fortelle at vi har hatt en svært innbringende sommer i kassene til Laget vel og Il. Vi sitter igjen med et stort overskudd etter sommerarrangementet, i tillegg fikk vi 15000 for Raga Rockers, og ikke 10000 som avtalen var. Det var fordi vi stilte opp dagen etterpå, og fordi de synes vi var fantastisk flinke.

Vil igjen si tusen takk for alle som har hjulpet oss med både sommerarrangementet og raga rockers. Og ikke minst malerne våre...

Da vi skal ha møte i slutten av måneden skal dere få mer konkret informasjon om hvor mye vi har betalt i gjeld ol. Da kommer det også litt aktiviteter utover høsten.

Ønsker alle fortsatt fine sommerdager.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar