søndag 28. november 2021

Last night in Laget - Culture Club

Lørdag 27. november var det etter lang tids ventetid klart for en ny Laget Culture Club. Vi hadde ikke gledet oss forgjeves, for en fantastisk kveld dette ble.

Etter scenen var satt og Lars-Erik hadde ønsket velkommen til et spent publikum med i alderen 18 til 70+ så braket det løs.Første avdeling var et etterlengtet gjensyn med Kongsten&Dokkenes, assistert av gitarist Magnus Gravem og bassist Jan Roger. Med flotte cover av kjente og for noen mindre kjente sanger satte de standarden for kvelden. Stor gåsehudsfaktor og høy stemning. De fant også plass for et lite Julesang avdeling, i anledning første advents helg.

Sebastian fra Risør var et nytt bekjentskap for mange. Han startet sin avdeling med kassegitar, vokal og et knippe helt ny norsk musikk. Veien gikk fra ballader til fest musikk. I siste del av sin avdeling så utfordret gode venner med på scenen. Det ble da cover av balladetypen til det mer rocka. Da «Jeg er den du veit» runget ut i lokalet var allsangs-faktoren høy.Etter Sebastian stod var det Hvite skygger sin tur. Dette halvakustisk pop/rockeband bestående av  Hanne Charlotte Paulsen, Ole Jonas Kverndal, Sven Johnsen gitar, Tage Backer Bjørklid og Rune Jacobsen bass og vokal ga oss cover låter med sin helt personlig vri. Å hvilke flotte cover det var! Og det var helt naturlig at sangene hørte sammen, selv om bredden i utvalget var stor, eksempelvis fra «Fleetwood Mac» til «Billie Eilish».


Til slutt var det endelig The Rollers tur. Etter at bandet som ble startet av en gjeng fra Hope og Risør for 28 år siden var det endelig klart før første konsert i Laget. Rollers serverte med glimt i solide cover versjoner av klassikere til Dire Straits, Madrugada, Pink Floyd og ikke minst Rollers egen låt «Summer in the south». Man forstår hvorfor folk i hundretall strømmer til Stangholmen på sommeren når Rollers har konsert. Det ble selvfølgelig allsang og mange par benyttes også anledningen til å teste dansefoten i forkant av scenen. Konklusjonen var at det ikke må gå nye 28 år før The Rollers kommer tilbake til Laget.


Artistene så også ut til å storkose seg på scenen og publikum ønsket da heller ikke å gi slipp på noen av dem. «En sang til» runget i lokalet etter hver avdeling, og heldigvis lot noen seg friste til det. For publikum lot seg med rette imponere over de fantastiske presentasjonene på vokal, de ulike instrumentale prestasjonene og samspillet, blottlagt av den gode lyden i lokalet med god balanse mellom de ulike bandmedlemmenes bidrag.

Så tusen takk til alle artister for deres flotte bidrag til denne fantastiske kvelden!!

Tusen takk også til initiativtagere, andre bidragsytere og alle som kom og bidro til flott stemning!! Nå skal vi suge godt på denne flotte Culture Club karamellen! 

før vi begynner å glede oss til neste Laget Culture Club .......

 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar