fredag 26. november 2021

Culture Club - artist presentasjon - oppdatert

Kongsten&Dokkenes er en relativt ny duo, bestående av de to svært gode sangerinnene og venninnene Iselinn Kongsten fra Hope og Katrine Odd Dokkenes fra Laget. De har siden 2019 holdt konserter for en stor bredde av publikum på ulike arenaer. Musikken er for tiden coverlåter av ulike artister - med fokus på feelgood og herlige harmonier. Det hele startet med accapella-låter, noe de fremdeles krydrer sine konserter med. De har også med seg sin faste gitarist Magnus Gravem (Oslo) og bassist Jan Roger Dokkenes.


Sebastian fra Risør kommer med et knippe helt ny norsk musikk. Kassegitar og vokal. Her blir det ballader som «Sanger som minner meg om deg» og «Du kan ikke gå før jeg sier deg hva jeg føler» også oppelåter som «Tidenes grøftefyll» og «Jeg vant en limmo til en valgfri flyplass». Han gleder seg og er veldig spent på om det nye materialet vil falle i smak.


Hvite skygger er et halvakustisk pop/rockeband fra Risør og Tvedestrand. De storkoser seg på scenen og gir ofte sangene personlig vri. Bandmedlemmene er Ole Jonas Kverndal gitar/vokal, Sven Johnsen gitar, Tage Backer Bjørklid cajun/slagverk, Rune Jacobsen bass og Hanne Charlotte Paulsen vokal.

Med dette knippe av erfarende og dyktige musikerene så vet vi at vi har noe godt i vente.The Rollers er en rockegruppe fra Risør/Hope som ble startet i 1993. Gruppen har gitt ut to studioalbum. Drummer boy (1994) og Stay in this town (2006)

Rollers serverer solide cover klassikere med bla: Dire Straits - Madrugada - Pink Floyd - Rollers egne låter og mye mere!

Dette bandet er kjent for å servere fantastiske låter og et utrolig bra live show. Vi er utrolig heldige som får med oss disse på Laget Culture Club. Vi gleder oss!

foto: Christina Tveit 
 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar