fredag 16. oktober 2020

Tusen takk Harry! - minneord

 Det er med stor sorg vi mottok meldingen om at Harry har gått bort. Laget føles ikke lenger som det samme stedet.

Harry var kjent som en talsmann for Laget langt utenfor bygdas grenser, med sitt sterke engasjement for fellesskapet. Det til tross for at han selv ikke var glad i oppmerksomhet rundt sin person.

Allerede som 14 åring tok Harry på seg verv og gjorde seg bemerket i bygdas frivillighet. Engasjementene inkluderer blant annet ungdomslaget med amatørteater, velforening, ungdomsklubb, kommunestyre, 17.mai komiteer, menighetsrådet og idrettsrådet. Alltid med tanke på tilrettelegging for andre. Eksempelvis var han oftere å se i Iysløypa med motorsag enn med ski på bena.

Der Harry deltok var han ikke noe passivt medlem. Han tok ansvar og satte i gang flere prosjekter. Prosjekter som noen kunne mene var vel ambisiøse, men Harry fikset, ordnet, banet vei i front og fikk prosjektene gjennomført. Andre hadde nok med å holde tritt.

Harrys innsats for felleskapet kan ikke regnes i timer. Den må regnes i årsverk. Titalls årsverk. Men selv om oppgavene kunne være krevende, så satt de kvikke replikkene og latteren løst.

Hjertet til Harry fikk slå så altfor kort tid, men det var omtanke i hvert slag. Var det noen i bygda som trengte hjelp, så var det ofte Harry som fikk en telefon. Det er heller ikke tilfeldig at det er på Hovet det er drikkepost og benk ved veien for tørste og slitne syklister.

Alt dette fikk du til Harry, samtidig var du familiefar, bestefar og i jobb der du også ga minst 100 %. Du har gitt oss en rik arv å forvalte. Du har vist oss hvor viktig det er med et positivt engasjement for felleskapet og at man med godt humør og pågangsmot kan få til mer enn man tror. 

Så tusen takk for alt Harry! Det var så mye mer vi skulle ha gjort for å vise deg hvor mye du og din innsats har betydd for oss.

Nå går våre tanker til Marit, dine barn, dine barnebarn og resten av familien. Vi feller våre tårer med dere og for dere. Tusen takk for at dere delte Harry med oss i den altfor korte tiden han fikk.

 Styret
 Laget Vel og Laget Idrettslag

1 kommentar:

  1. Hans Andrew Stiansen17. oktober 2020 kl. 21:45

    For meg var Harry som en eldre bror jeg kunne få støtte og råd. ❤️
    Mine tanker går til Marit å hele familien ❤️❤️❤️

    SvarSlett