lørdag 1. februar 2020

Lagmoen, en spennende mulighet til salgs

Lagmoen er for salg og hele Laget er veldig spent på hva fremtiden bringer for denne sentrale eiendommen i Laget. Historisk var det campingplass, men det finnes jo mange andre muligheter for denne tomten på hele 5 mål, få meter fra hovedveien og med lang strandlinje. Boliger er en av dem, og det er flere næringseiendommer i både Tvedestrand og Risør som har blitt bebygd med hus eller leiligheter.

Sett fra Lagstrømmen

Skissene ovenfor og nedenfor ble brukt som diskusjonsunderlag på årsmøtet til Laget Vel og IL. På skissene er det på eiendommen plassert inn:
  • 10 leilighet på ca. 80 m2 (der taket på hver leilighet også fungerer som uteområde)
  • 6 leiligheter på ca. 100 m2 (fordelt på 3 tomannsboliger)
  • Parkeringshus (plassert under 2 mannsbolig) 

Sett ovenfra
Skissene viser veldig forenklet hvilke størrelse en slik løsning kan ha. Det finnes selvfølgelig et utall andre alternativer både i størrelse, plassering, utforming og innhold for denne tomten, noe det ble delt flere tanker om av deltagerne på møtet. Ulike typer boliger dominerte diskusjonen og leiligheter er en en type bolig som ikke finnes i Laget i dag. Muligheten for å supplere dette med en liten sommerbutikk med frisørkrok har også blitt nevnt. Så man kan trygt si at diskusjonen om fremtiden til Lagmoen har startet. Fremtidige eiere og godkjenne myndigheter er de som vil avgjøre fremtiden til Lagmoen, men gode forslag og ønsker kan alle bidra med.  

For mer informasjon om eiendommen se annonse på finn:  Link til Finn.no her
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar