tirsdag 17. mai 2022

17.Mai 2022Endelig kunne vi igjen feire tradisjonell 17.Mai i Laget. Alle klar for feiring og hadde pyntet seg. Det startet med 17.mai gudstjeneste. Det fortsatte videre med tale og kransenedlegging ved minnestøtte. Talen var ved Ingeborg som blant minnet oss på hvor heldig vi er som har vår frihet og rettigheter, samt barnetogenes historie.

Etter Lilly hadde ønsket velkommen, så var det vår tur til å gå i tog. Vårt tog er kanskje ikke et blant Norges lengste, men vi vil si at det er blant Norges beste. Med Gråtass i front, rungende 17.Mai musikk og mange hurra rop!!   Så var det tid for mat. Noen tok en matbit inne på klubbhuset, mens andre kjøpte seg pølse, vaffel eller is i kiosken. Og noen gjorde begge deler.

Så var det tur med Gråtass, gullgraving, barneleker, natursti m.m. som stod på programmet. Og ikke minst ta en god prat med alle som hadde turen til Laget i det flotte 17.Mai været. 


Tusen takk til alle som kom!!

Og tusen takk til alle som hjalp til med rigging og rydding, smøring av mat, kioskvakt, skyting, lyd, Gråtass, osv, osv!! 

 

1 kommentar:

  1. Tusen takk til alle dere som laget en flott 17.mai, for tilreisende og bygdefolk. Kjempefin dag!🎉🎉🇳🇴🇳🇴

    SvarSlett