søndag 6. august 2017

Laget VIL treningstøy

Hei alle sambygdinger!

1. september åpnes nettbutikk hos Trimtex. Her vil det være mulig å kjøpe det nye treningstøyet til Laget Vel og IL i 2 uker.
Prisen er ikke helt spikret enda. Til det trenger vi DIN hjelp! For at vi skal vite hvor mange sponsormidlene skal deles på, er vi avhengige av tilbakemelding på hvem som er interessert i hvilke plagg! INTERESSE MELDES TIL GURO ELLER NOEN ANDRE I STYRET I UKE 33. SMS: 93685308/ gurokaasa@gmail.com.
Prisen blir omtrent (etter subsidier): 1000kr for jakke+bukse for voksne (mann: S-3XL, dame: XS-XXL) 500kr for jakke+ bukse for barn (130-160)
Designet er unikt for oss, laget av oss, og inspirert av blåveisen i Laget ILs emblem. Vi håper at fargene vil representere en frisk fremtid i Laget, og synliggjøre oss lokalt og i omegn. Laget IL sitt emblem har blitt oppdatert digitalt, slik at fargene stemmer overens med Jarle Thorbjørnsens originale tegning. Bygdas nye Laget VIL logo brukes på ryggen. Det vil bli holdt en "kundekveld" lørdag 2. september kl.12-15. Styret vil da være behjelpelig med bestillinger og prøving av størrelser. Det vil bli sendt ut mer informasjon om nettbutikk og bestilling senere.
Rema 1000 Tvedestrand, Elektro Skagerrak og Henriksen Snekkeri stiller opp som våre flotte sponsorer. Det er vi kjempeglade og takknemlige for!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar