tirsdag 10. mars 2015

Fornyet registrering til Idrettsbygget

Vi minner alle på å melde fra om hva slags treningsgebyr de ønsker for trening på idrettsbygget.
Fra 31.mars vil det kun være tilgang til å låse seg inn på Idrettsbygget for de som har bestilt videre tilgang, enten ved å skrive seg på skjema som ligger på Idrettsbygget eller som har sendt mail til Svein eller Reidunn. Vi trenger mobilnummer, epostadresse, fødselsdato og hva slags trimbidrag som er ønsket. Alternativer for trimbidrag er:
Månedsforfall, ikke medlem: kr 200,- (gjelder kalender måned).
Månedsforfall, medlem: kr 150,- (medlem i Laget IL, Gjeving IL, eller Hope IL).
Halvårsforfall: kr 600,- (gjelder for januar-juni, og/eller juli-desember).
Årsforfall: kr 1000,- (per kalenderår)


NYE TREDEMØLLER
Samtidig vil vi meddele at vi nå har fått på plass 2 flunkende nye tredemøller.
Disse er for det første svært enkle i bruk, man kan i prinsippet bare skru på strømmen og stille inn hastigheten som man ønsker å gå eller å løpe i. Samtidig har de utallige funskjoner for de som ønsker å benytte seg av avanserte programmer.
Tredemøllene kan gi 12% motbakke og opptil 18 km/t løpehastighet.


REGLER FOR BRUK AV IDRETTSBYGGET
Vi må be alle om å se til regelverket for bruk av idrettsbygget, som henger på tavla i gangen. Både for god trening og glede i treningen, er det spesielt viktig at alle rydder etter seg og tørker av matter og apparater etter bruk (det er sprit til formålet på sprayflasker ved tørkerullen i salen). Det kan også være lurt å ha med sitt eget svette-håndkled for de som tar seg helt ut på treningen.
Tenk over at vi begynner å bli mange som trener på bygget, og at vi alle ønsker å komme til et ryddig og rent Idrettsbygg.
--> Rydd på plass matter, vekter og manualer etter bruk
--> Vis hensynn til andre som trimmer, både ved å gjøre seg ferdig med apparater og ved volum når man bruker musikk-anlegget.


Vi ønsker alle trygg, god og trivelig trimming på bygdas stolte Idrettbygg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar