tirsdag 24. februar 2015

Nytt om idrettsbygget

Det er satt opp priser og regler for bruk av idrettsbygget etter dette ble vedtatt ved avstemning på årsmøtet i januar. Vi ber alle som trener på idrettsbygget, ved egentrening eller ved deltakelse på fellestreninger om å se på viktig informasjon VED Å KLIKKE HER.

Vital informasjon i skrivet, er at man tar stilling til hvilket treningsbidrag man ønsker: Pris per måned: kr 150 (ikke medlemmer betaler kr 200).
Pris per halvår: *kr 600 (*må være medlem).
Pris for helt år: kr 1000 (*må være medlem).
*pris per halvår betales for januar-juni, og/eller juli-desember.På idrettsbygget ligger det registreringsliste som alle må føre seg på for at vi skal kunne fornye tilgang til bygget ved forfall av medlemskontigent. Denne informasjonen (se infoskriv) kan naturligvis også sendes direkte på epost til svein.stiansen@gmail.com eller reidunn.kaddeberg@gmail.com. Vi ber alle også om å lese ordensregler for Idrettsbygget, som henger på tavla i bygget.

NYE TREDEMØLLER Nye tredemøller er for øyeblikket på vei, og vil være på plass iløpet av en ukes tid. Dette er profesjonelle tredemøller som er enkle og svært trygge å bruke, samtidig som de har spesifikasjoner også for tøff trening for de som ønsker dette (intervall-programmer, elevasjonsregulering, viftefunksjon, audiotilkobling mm.) Bildet av modellen til høyre:

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar