onsdag 19. november 2014

Mange har glede av nytt idrettsbygg

OBS !  Dagens fellestrim, onsdag 19.november kl 1930 er avlyst på grunn av sykdom. !!

Stadig flere bruker det nye flotte idrettsbygget vårt.


Det er gledelig at mange allerede har registrert seg for tilgang til det nye idrettsbygget, og at det stadig er flere som ønsker å registrere seg. Ikke minst at interessen spenner fra de i tenårene til aktive pensjonister.  Det er nå over 30 personer som har tilgang til å låse seg inn med mobiltelefon for å trene, og i uke 46 (forrige uke) var det minst 15 personer som hadde egentrening på idrettsbygget.
Dette selvfølgelig i tillegg til organsiserte treninger, dametrim på tirsdager og fellestrim på onsdager (begge foregår fra 1930).

Låsesystemet åpner virkelig mulighetene for alle medlemmer til å trene når det passer best i deres hverdag. Dersom noen er i tvil om bruk av utstyr eller apparater, eller for eksempel hvordan benytte seg av musikk-anlegget, så kan man kontakte Svein på tlf: 91770758

Ønsker du tilgang til å trene på å idrettsbygget?
Send mail til lagsida@gmail.com, eller ring/sms til Svein på: 91770758.
- Ditt mobilnummer vil bli lagret i brukerdatabasen, og du vil da få oppgitt et telefonnummer som vil låse opp døren ved oppringning. Anropet besvares ikke, så det er helt gratis når man låser opp døren.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar