mandag 3. september 2012

Åpning av Leikeplassen

Alt i alt var det ca 50 mennesker som kom til åpningen av den nye leikeplassen. Og barna koste seg, og de voksne kunne sette seg litt med en kopp kaffe. Alle fikk pølser, boller og kake. Laget Vel og Il hadde istedenfor blomster kjøpt en flott bålpanne, som kan anvendes av alle på leikeplassen. Helt supert!

Vi vil også tipse om nettsiden til Gjensidigestiftelsen
. Der står det om hva de jobber for, og det er helt fantastisk at de valgte å gi oss kr 107.000,-. Men dette hadde ikke vært mulig uten alle som har kommet på dugnad og bidratt med redskaper. Ca 200 dugnadstimer er det blitt! Tusen takk til alle dere som har stilt opp!!

Ellers ønsker vi gjerne å få til en fast leikedag i uka, slik at små og store kan treffes jevnlig. Helt uforpliktende, men greit å vite at denne dagen er sjansen stor for å treffe andre der. Send gjerne tilbakemelding om hvilken dag som passer best, og bruk gjerne facebook.
Under er noen bilder fra åpningen. Tvedestrandsposten var også innom og laget denne saken, og la ut en flott bildeserie. Mange kommenterte den flotte kaken utformet som en lekeplass. Denne er lagd av Anette på Moen, som har kakebaking som sin store lidenskap. Sjekk ut bloggen hennes - http://anetteskaker.blogspot.com - her er det fantastisk mye inspirasjon, og flotte trinn for trinn beskrivelser. Klikk her for å se nærmere på hvordan kaken "vår" ble til.
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar