lørdag 7. juli 2012

Garasjesalg lørdag 11.august


Det planlegges et garasjesalg/bruktmarked på skoleplassen i Laget
Lørdag.11 august kl 12-15.
Det vil også bli kiosk/kafé, så her er det gode muligheter for å være sosial :-)


Tanken med garasjesalget er at hver selger sittDet vil si at hvis du vil være med som selger, tar du med deg det du ønsker å kvitte deg med, stiller deg opp på plassen, og rydder med deg hjem igjen det du eventuelt ikke får solgt. 

Så har du noe som står og støver ned i kjelleren fordi du ikke lenger bruker det? Eller kanskje noen gardiner som ikke lenger passer inn i stua? Eller barnetøy og leker som barna har vokst fra? Kanskje du ikke lenger kan bruke sykkelen, eller har kjøpt ny sofa, og ikke helt vet hva du skal gjøre med den gamle? Nå har du sjansen til å bli kvitt dette, og samtidig få noen ekstra kroner i lommen.

For å melde deg som selger er det fint om du kan kontakte Lise på Brustad eller Sonja på Odden, så holder de av et bord til deg, og vi får en viss oversikt over hvem som kommer og vet litt om hva som selges (klikk på navnet for å eventuelt sende e-post)
Lise:   99 44 94 94
Sonja: 90 78 00 59

Har du større ting du gjerne skulle kvittet deg med (Båt? Sofa?) og som er upraktisk å ta med seg til Skoleplassen, eller kanskje du gjerne skulle solgt noe, men ikke ønsker stå i flere timer og vente på den rette kjøperen? Da kan du eventuelt lage en annonse som henges opp på en egen annonse vegg. Du kan enten gjøre dette selv, og ta den med og henge den opp på lørdagen, samtidig som du kjøper deg en kopp kaffe og litt kake i kiosken.. eller du kan sende info (beskrivelse, gjerne med bilde, pris, og kontaktinfo) pr e-post til Sonja, som skriver det ut og henger det opp.

Det er også opprettet en egen gruppe på facebook;
http://www.facebook.com/groups/338758519533964/ - og vi oppfordrer derfor alle som er på facebook om å bli med i gruppen, og invitere inn sine venner, slik at flest mulig får vite om dette. Oppdatert info om garasjesalget vil bli postet der, og denne gruppen kan også brukes av de enkelte til å markedsføre sine ting  i forkant av salget; Ta et bilde av noe av det du skal selge og legg det ut i gruppen. Vi kan vurdere om vi i etterkant beholder gruppen som et lokalt bruktmarked forum.

Da håper vi at det er flere som syns dette er en god idé og at det kan bli en hyggelig dag på skoleplassen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar