tirsdag 28. juni 2011

Løyteåsen Hyttefelt med ny brygge

Løyteåsen Hyttefelt tilbyr solrike hyttetomter i Laget med flott utsikt utover Sandnesfjorden og Songevann. Alle tomtene har vann og avløp, i tillegg til felles parkeringsplass og vei frem til alle tomtegrensene. Klikk her for link til salgsprospektetNå er også et nytt bryggeanlegg på plass, som sikrer båtplasser til hyttene, og vi har fått følgende rapport fra Marvin Haugen om brygge prosjektet:


"Det er undertegnde som driver med utvikling av Løyteåsen. Nå i sankthans fikk vi på plass den sisste brikken, for at det skal bli bra. Skikkelig betong flyte brygge på 22tonn. Den er nå moret fast ved Stømsland bryggen med 6 tonn med moringer ."

"Og et bilde til slutt; Tatt fra haven til våre nye hyttenaboer Petter og Hanne,  nede ved Lag-elva rett ved siden av der bryggen er lagt ut.  Som holdt en uforglemmelig fin  Santans aften for oss som sjaua på med bryggen.  For å nevne noe; Nystekte fiskekaker, røkt makrell og bakt-makrell  med tilbehør. mm. Så til de , mange takk for en fin solsnumarkering.
Ha en fin dag.
Mvh Marvin Å Haugen"

   

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar